Privat

Specialafdeling for familieret

Hos HjulmandKaptain har vi oprettet en specialafdeling med advokater, hvis hjerter banker for familieretten, og som derfor har specialiseret sig indenfor netop denne del af juraen.

Vi ved, at ikke to sager er ens - og vil behandle din sag med den omhyggelighed og betydning, som en sag af personlig karakter fortjener.

Vi tilbyder rådgivning til privatkunder indenfor alle centrale dele af det juridiske fagområde, der retter sig mod privatpersoner. Det være sig blandt andet køb og salg af bolig, skilsmisse og separation, erstatning for personskade, arv samt ægtepagt og testamente.

HjulmandKaptain kan repræsentere sine kunder ved enhver domstol i Danmark, herunder Sø- og Handelsretten, Østre og Vestre Landsret samt Højesteret. Ved internationale domstole kan HjulmandKaptain repræsentere kunden ved EF-domstolen samt Menneskeretsdomstolen.

Flere af advokaterne hos HjulmandKaptain er autoriserede bobestyrere eller offentligt beneficerede.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her