Få specialiseret rådgivning inden for ansættelses- og arbejdsret

Hos HjulmandKaptain yder vi specialiseret rådgivning inden for ansættelsesretten. Vi fungerer primært som rådgiver for virksomheder, men hjælper også direktører, ledere, funktionærer og andre ansatte i såvel den private som den offentlige sektor i sager om retsstillingen i det enkelte ansættelsesforhold.

Ansættelsesret involverer forskellige juridiske discipliner. Som full-service advokatvirksomhed udveksler vi viden på tværs af vores specialafdelinger, og kan derved professionelt løse ansættelsesretlige problemfelter, som har grænseflader og overlap med andre juridiske discipliner som skatteret, selskabsret, konkurs- og rekonstruktion og virksomhedsoverdragelse.

Rådgivning kan med fordel søges på forkant for at sikre gennemtænkte og individuelt tilpassede ansættelseskontrakter, klausulformuleringer og personalepolitikker m.m., men vores assistance omfatter alle spørgsmål før og under ansættelsen samt håndtering af opsigelser og bortvisningssager. Udover rådgivning har HjulmandKaptain forberedt og gennemført et stort antal ansættelsesretlige sager ved domstolene og voldgift.

 

Lad vores specialister i ansættelses- og arbejdsret hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i forbindelse med en konkret ansættelsesretlig problemstilling, så er du altid velkommen til at kontakte vores advokater med speciale i ansættelses- og arbejdsret. 

Det siger vores kunder

"Jeg har flere gange gjort brug af advokat Jakob S. Johnsens ekspertise. Jakob har altid udført arbejdet i øjenhøjde med mig og med en stor grad af professionalisme.

 

Derudover har advokat Mathilde Bak ført og vundet en sag i Arbejdsretten på vegne af vores virksomhed. Mathilde fremstod i hele processen som en yderst kompetent og velforberedt advokat.

 

Jeg kan derfor kun give dem mine bedste anbefalinger."

 

Mikael Larsen, Managing Director, Telco Electronics A/S 

"Jeg vil anbefale alle til årligt at få en gennemgang af virksomhedens juridiske setup, herunder ansættelseskontrakter.

 

Verden er i konstant forandring, og derfor er det mit fokus at følge med tiden i alle områder af forretningen. Paragraffer og vilkår, som var gældende for 1 år siden, kan være ændret. Dette var også tilfældet ved vores gennemgang. Jeg fik indblik i, hvor vi kunne optimere og fik konkret vejledning.

 

Det bedste er, at HjulmandKaptain konkret viser, hvad der skal ændres, så man selv har muligheden for at gøre det. Jeg valgte at benytte HjulmandKaptain efterfølgende, og jeg har ikke fortrudt ét sekund. HjulmandKaptain var også med til at stifte selskabet Lazzaweb ApS." 

 

Patrik Lazzarotto, Founder af Lazzaweb ApS

Bliv en del af HjulmandKaptain HR-Akademi

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev