Få din viden direkte fra vores specialister og hold dig opdateret om alt fra nyheder, betydningen af de nyeste domme, gode råd og viden om juraen inden for de områder, der interesserer dig.

 

Du får også invitationer til vores arrangementer som en af de første.

Du tilmelder dig her

Nyhedsområder
Ved tilmelding til vores nyhedsbrev afgiver du en række personoplysninger om dig selv. Det vil være navn, e-mail, virksomhed, titel, by og postnummer. Disse oplysninger gemmer og anvender vi for at administrere din tilmelding, så vi kan sende dig relevante nyheder og invitationer til arrangementer, som er aktuelle for dig. Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger i vores persondatapolitik.

Vi anvender Mailchimp som vores marketingplatform. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil dine angivne oplysninger derfor blive overført til og behandlet af Mailchimp, som er hjemmehørende i USA. Grundlaget for at overføre dine personoplysninger er en standardkontrakt med en række sikkerhedsforskrifter, som Mailchimp har tiltrådt. Du kan læse deres persondatapolitik her.
Samtykke