Whistleblowerordning

Whistleblowerordning hos HjulmandKaptain

Hos HjulmandKaptain har vi etableret en whistleblowerordning, som skal bidrage til og sikre, at eventuelle uregelmæssigheder eller svigagtig adfærd hos HjulmandKaptain trygt kan indberettes.

HjulmandKaptains whistleblowerordning er etableret i overensstemmelse med Europa-Parlamentets og Rådets whistleblowerdirektiv samt hvidvaskloven. Whistleblowerordningen administreres via Legaltech Denmarks ”Whistle Advisor” og har til formål at:

  • Øge muligheden for, at du kan ytre dig om kritisable forhold i HjulmandKaptain uden at skulle frygte for negative konsekvenser.
  • Beskytte dig som indberetter, hvis du indgiver oplysninger til whistleblowerordningen.
  • Opdage eventuelle uregelmæssigheder, krænkelser eller ulovligheder.

Du kan finde HjulmandKaptains whistleblowerordning her

Legaltech Denmark har udformet en vejledning om brug af Whistle Advisor. Du finder vejledningen "Information om whistleblowerordning" her

Ønsker du at indberette en anmeldelse?

Har du mistanke om uregelmæssigheder, krænkelser eller ulovligheder, skal du gå ind på whistleadvisor.com, hvor du kan indberette din anmeldelse.

Via link til HjulmandKaptains whistleblowerordning og vejledningen "Information om whistleblowerordning" ovenfor kan du læse mere om, hvordan du foretager en indberetning.

 

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her