Birgitte Pedersen

Advokat og ejerpartner med speciale i mellemkommunal refusion, offentlig ret og retssager.

Birgitte Pedersen kom til HjulmandKaptain i 1995 og er i dag advokat og ejerpartner i firmaet samt kontorleder på kontoret i Hjørring. Siden 2008 har Birgitte derudover været en del af HjulmandKaptains bestyrelse og siden 2022 bestyrelsesformand.

 

Birgitte rådgiver inden for procesret og er fagchef for HjulmandKaptains procesretsafdeling, som yder personlig og højt specialiseret rådgivning til kunder i hele landet. Inden for proces er Birgitte særligt specialiseret i sager mellem kommuner om mellemkommunal refusion. Birgitte fik i 2005 møderet for

Højesteret og har siden da mødt i flere meget principielle sager, blandt andet den medieomtalte ”Løber-sag” fra 2017. Birgitte er derudover en af de få advokater i landet, som er specialiseret i og rådgiver kommuner i sager om mellemkommunal refusion.

 

Birgitte er ligeledes autoriseret bobestyrer og har mange års erfaring med behandling af dødsboer. 

For så vidt angår erhvervslivets forhold er Birgitte specialiseret i at rådgive i fiskeriret.  

Birgitte er medlem af Højesteretsskranken og Advokatsamfundets procesretsudvalg. Derudover er Birgitte den første advokat i Danmark, som har været medlem af både Appeludvalget og Fri-proces udvalget i Procesbevilllingsnævnet.

 

Birgittes primære arbejdssted er Hjørring. 

Medlem af

  • Højesteretsskranken
  • Advokatsamfundets procesretsudvalg

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev