Retssager og voldgiftssager

HjulmandKaptain har stor erfaring i rets- og voldgiftsbehandling og har som følge deraf etableret en specialafdeling for procesret.

Vore højt specialiserede advokater giver jævnligt møde for by- og lands- og højesteret, administrative nævn samt nedsatte voldgiftsretter. HjulmandKaptain har dermed opbygget stor erfaring og kompetence i at føre rets- og voldgiftssager på alle niveauer.

 

Herudover har vi erfaring med en række internationale voldgiftsinstitutter – eksempelvis International Court of Arbitration (ICC Paris), The Arbitration Institute of the Stockholm Chamber of Commerce (SCC), Die Deutsche Institution für Schiedsgerichtsbarkeit (DIS) og The London Court of International Arbitration (LCIA).

 

Vi er desuden medlem af samarbejdet International Jurists, hvorigennem vi kan trække på viden fra kolleger i det øvrige Europa, Nord- og Sydamerika, Kina samt store dele af Afrika - ligesom vi kan henvise til disse, såfremt der er aktuelle behov herfor (eksempelvis hvis der kræves møderet for lokale domstole). Udover dette har vi advokatkontakter i den øvrige del af verden. Læs mere om International Jurists her

 

HjulmandKaptain ser rets- og voldgiftssager som et kerneområde og har derfor valgt at oprette en specialafdeling, der har håndtering af tvister som deres primære fokusområde.

 

Vi har derfor mulighed for og ikke mindst stor erfaring i at håndtere selv store og meget komplekse tvister – også hvis de har internationale aspekter.

 

Rådgivningen tager sit naturlige udgangspunkt i såvel juraen som mere kommercielle overvejelser, og muligheden for et eventuelt omkostningsbesparende eller kommercielt attraktivt forlig undersøges altid i nært samarbejde med kunden.

 

En række af Hjulmandkaptains partnere er certificerede voldgiftsdommere og påtager sig jævnligt sådanne hverv.

Skal konflikten løses via mediation?

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev