Fra løbetur i Italien til Højesteret i Danmark

Podcast
21.03.2018

Hvornår er en skade en ”pludselig hændelse”? Det har der ikke tidligere været en klar definition på i relation til skader opstået ved løb. Men den 5. september 2017 faldt der dom i højesteretssagen om en kvindelig løbers knæskade. Højesteret konkluderede, at ”et ulykkestilfælde må anses for også at omfatte den situation, hvor der pludseligt under løbeaktivitet opstår personskade.".

I denne podcast fortæller Birgitte Pedersen, som var advokat for den kvindelige løber, om sagens forløb og dommens konsekvenser. Sagen er principiel og kan derfor få stor betydning for andre løbere og personer, der dyrker sport og er uheldige at komme til skade. Dommen kan ligeledes betyde erstatning til personer, som er kommet til skade ved løb helt tilbage fra 2014.

 

Er du selv kommet til skade ved løb og er i tvivl om, hvorvidt du har mulighed for at få erstatning, så kan du altid kontakte HjulmandKaptain for en gratis vurdering af din sag.

 

Podcasten er en dialog mellem Birgitte Pedersen fra HjulmandKaptain og Esben Lind fra Publicity.

 

Varighed: 25 min og 7 sek.


Download podcast

Vil du vide mere om personskadeerstatning?

Hos HjulmandKaptain er vores advokater specialister i personskadeerstatning. Kontakt os for at høre nærmere eller læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Læs mere

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Ja tak, hold mig opdateret