Få en gratis vurdering af din personskadesag

Hos HjulmandKaptain tilbyder vi en gratis og uforpligtende vurdering af din personskadesag. 

Når man er kommet til skade, melder der sig ofte en række spørgsmål. Udover bekymringen for om du bliver rask, og om du kan genoptage og/eller passe dit arbejde, er der ofte også økonomiske bekymringer forbundet med en skade: Kan jeg få dækket mine udgifter til behandlinger? Hvem dækker mit løntab? Hvor længe kan jeg få sygeløn eller sygedagpenge?

 

Forsikringsselskaberne rådgiver ikke om dine samlede muligheder for erstatning og forsikring. Den tilskadekomne og forsikringsselskabet har i princippet modsatrettede interesser.

 

Hvis du vil være sikker på at få den erstatning, du er berettiget til, bør du derfor få en advokat til at gennemgå din sag.

Uanset hvad din tvivl går på, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan tilbyde dig en uforpligtende samtale eller et møde, hvor vi foretager en samlet vurdering af dine muligheder for erstatning og forsikring.

 

Du kan blandt andet få svar på følgende spørgsmål 

  • Skal jeg selv anmelde skaden - til hvem og hvornår?
  • Hvem betaler helbredelsesudgifter?
  • Er jeg berettiget til sygedagpenge?
  • Kan jeg få dækket mit løntab?
  • Kan jeg få godtgørelse for svie og smerte?
  • Hvem vurderer de eventuelle varige gener?
  • Hvilken rolle spiller Arbejdsmarkedets Erhvervssikring?
  • Hvem vælger speciallæge, og hvordan foregår det?
  • Hvornår bør jeg inddrage en advokat?
  • Kan sagen genoptages?

 

Under mødet får du også svar på, om det kan betale sig for dig at inddrage en advokat. I den forbindelse rådgiver vi om de muligheder, der kan være for at få dækket udgiften til advokatbistand.

Det første møde med en af vores erstatningsadvokater er gratis.

 

Kontakt os for en gratis vurdering af din personskadesag

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende møde eller telefonmøde vedrørende din sag, kan du kontakte os på telefon +45 7015 1000 eller pr. e-mail mail@70151000.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.

Mangler du advokathjælp?

 

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

 

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen. Se vores privatlivspolitik her.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev