Erstatning ved varigt mén

Betegnelsen "varigt mén" bruger man om de varige fysiske eller psykiske gener, man har som følge af en ulykke.

Hvis der er tale om en arbejdsskade, vil Arbejdsmarkedets Erhvervssikring træffe afgørelse om størrelsen af det varige mén. Du kan læse mere om arbejdsskader her.

 

Er du omfattet af en eller flere ulykkesforsikringer, skal ulykken endvidere anmeldes til forsikringsselskaberne. Hvordan du er dækket under din ulykkesforsikring, kan du læse nærmere om her.

Er der en anden, der er skyld i, at du er kommet til skade, vil du være berettiget til godtgørelse for varigt mén efter Erstatningsansvarsloven.

 

Du er også berettiget til erstatning, hvis du er kommet til skade i et trafikuheld. Det gælder uanset, om det er dig selv eller en anden part, der er skyld i ulykken. Læs mere om erstatning ved trafikulykker her.

 

Det varige mén fastsættes ud fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings méntabel. Tabellen gælder uanset, om der er tale om en arbejdsskade eller en skade sket i fritiden.

 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Er du i tvivl om, hvorvidt dit varige mén er fastsat korrekt, eller om du har fået anmeldt til de relevante selskaber, så kontakt os for en gratis vurdering af din sag. Kontakt vores erstatningsafdeling på telefon 7015 1000 eller mail@70151000.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.

Mangler du advokathjælp?

 

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

 

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen. Se vores privatlivspolitik her.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev