Bliv medlem af HjulmandKaptain HR-Akademi

Er du ansvarlig for HR og personaleforhold i din virksomhed? Kunne du tænke dig at blive en del af et dedikeret netværk med fokus på håndtering af de udfordringer og problemstillinger, der kan opstå i arbejdet med HR?

Så er HjulmandKaptain HR-Akademi måske noget for dig. Som medlem af netværket vil du få rig mulighed for at sparre med andre HR-ansvarlige og få gode råd fra specialister på området.

 

Et fagligt stærkt HR-netværk

HR-Akademiet danner rammerne for et fagligt stærkt netværk, hvor aktuelle juridiske emner og regler inden for HR er i centrum. I netværket diskuterer vi HR og ansættelsesretlig praksis, og vi sørger for, at alle deltagere går fra møderne med relevant og brugbar viden.

 

Netværket er for dig, der til daglig har ansvar for udarbejdelse af ansættelseskontrakter, personalepolitikker, rekrutteringer, opsigelser og lignende.

 

HjulmandKaptain HR-Akademi giver dig:

  • Nyeste viden inden for ansættelsesretten, herunder ny lovgivning og ny relevant praksis
  • Kompetent sparring vedrørende konkrete udfordringer inden for HR

 

Sådan foregår det

4 gange årligt bliver du inviteret til arrangementer i HjulmandKaptain HR-Akademi. Arrangementerne afholdes som morgenmøder på HjulmandKaptains kontor og vil have en varighed på ca. 1½ time.

 

HjulmandKaptain HR-Akademi tilbydes i både Aalborg og Aarhus. Ved tilmelding skal du derfor angive, hvilken by du ønsker at deltage i.

 

På møderne vil vores jurister inden for HR og ansættelsesret holde oplæg om relevante emner inden for faget. Du har ligeledes mulighed for at stille spørgsmål og byde ind med emner, som du ønsker bliver taget op på næste møde.

 

Det er gratis at være med i HjulmandKaptain HR-Akademi.

 

Bliv en del af netværket

Ønsker du at blive en del af HjulmandKaptain HR-Akademi, skal du tilmelde dig via mail til usk@70151000.dk. Husk at angive, hvilken by du ønsker at deltage i.

 

Vil du høre mere om netværket, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe til advokat Karina Søndergaard på mail kso@70151000.dk eller telefon +45 7221 1685.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev