Få erfaren rådgivning og assistance vedrørende insolvens, konkurs og rekonstruktion

Uanset om du er en kreditor, der har penge til gode hos en udfordret skyldner, eller en virksomhed, der har økonomiske udfordringer, kan HjulmandKaptains advokater rådgive dig om dine muligheder og risici.

Når krisen rammer, er det afgørende at finde værdiskabende løsninger, der fungerer for alle væsentlige interessenter. Du skal hurtigst muligt forholde dig til situationens alvor, og det er naturligt, at alle parter er fokuseret på at sikre økonomien, begrænse risici og styrke fremtidsperspektiverne.

Alt for ofte oplever vi, at vi bliver for sent involveret, og det kan skabe vanskelige vilkår for optimale løsninger.

 

Et godt resultat kræver nemlig oftest, at virksomheden og kreditor sammen forhandler sig frem til den mindst dårlige løsning for alle interessenter. Dét kræver en samarbejdspartner, du har tillid til – og hos HjulmandKaptain får du kompetent, specialiseret rådgivning af erfarne advokater, der er vant til at rådgive om insolvens, herunder konkurs og rekonstruktion, ligesom de er vant til rollen som både forhandler og kurator.

Som kurator sikrer vi effektiv afvikling og salg

 

HjulmandKaptains specialistadvokater har mange års erfaring som kuratorer og er løbende udpeget som kurator i et større antal konkursboer.

 

Vi arbejder med et stramt fokus på tre ting: At få boet afviklet så effektivt og hurtigt som muligt, at få aktiver og aktiviteter solgt bedst muligt og samtidig sikre, at omkostningerne begrænses mest muligt.

Vores advokater er erfarne specialister i insolvens, herunder konkurs og rekonstruktion

Hos os får du tilgængelig og nærværende rådgivning. Det betyder, at vi altid er nemme at få fat på, og du er sikret de samme advokater på din sag fra start til slut.

 

Vi forstår vigtigheden af værdiskabende løsninger for de involverede parter, og vi har mange års erfaring på området. Den erfaring får du gavn af, når vi rådgiver og forhandler om væsentlige punkter i din aftale, ligesom vi både kan hjælpe med at løse virksomhedens økonomiske udfordringer, sikre dens videreførelse eller eventuelle bedst mulige afvikling.

 

Vi kan også træde til som kurator, og vi har erfaring med samtlige problemstillinger, der kan opstå i forbindelse med både rekonstruktion og konkurs. Kontakt os og lad os drøfte, hvordan vi bedst hjælper dig.

Du er garanteret kompetent og erfaren rådgivning

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev