Navigér sikkert gennem økonomiske udfordringer og beskyt dine interesser bedst muligt ved insolvens

Det kan føles både tungt og alvorligt at konstatere økonomiske udfordringer, og hvis det er sket for dig eller din virksomhed, sidder du måske tilbage med en lang række spørgsmål lige nu.

Måske er du usikker på, om du ender under rekonstruktion eller konkurs? Du kender måske ikke dine handlemuligheder? Eller måske sidder du med en lang række juridiske forhold, som du skal sætte dig ind i for at sikre dig selv og din fremtid bedst muligt?

 

HjulmandKaptains advokater er specialister indenfor insolvens, herunder rekonstruktion og konkurs samt udenretlige løsninger, og vi er klar til at rådgive dig og dele vores erfaring og viden, så du står så stærkt som muligt og derved kommer bedst muligt ud på den anden side.

Vi kan hjælpe dig med:

 

  • At afdække dine muligheder og risici
  • At bestemme den rigtige strategi og sikre, at den bliver eksekveret
  • At forhandle med kreditorer, herunder pengeinstitutter
  • Om nødvendigt at afvikle virksomheden bedst muligt som kurator eller rekonstruktør

Stå stærkere og få tryghed med en erfaren rådgiver og advokat ved din side

HjulmandKaptains advokater er specialister indenfor insolvensret. Og vi har stor erfaring i at skræddersy de økonomiske løsninger, der er bedst for dig, din virksomhed og dine fremtidsudsigter.

 

Vi repræsenterer desuden også banker og finansielle aktører – altså kreditorer. For dig betyder det, at vi har erfaring med alle typer insolvenssager og kan rådgive dig fyldestgørende, fordi vi kender sagerne fra alle vinkler og altid ved, hvilke muligheder du har i din specifikke sag.

 

Kontakt os, så hjælper vi dig med at gennemgå din situation og dine muligheder helt uforpligtende.

Hvad er insolvens?

 

Du er insolvent, når du eller din virksomhed ikke længere kan opfylde de økonomiske forpligtigelser, efterhånden som de forfalder og f.eks. er ude af stand til at betale regninger eller afdrag. Sker det, kan skifteretten erklære dig konkurs, hvis skifteretten modtager en konkursbegæring mod dig eller din virksomhed.

 

Insolvens er derfor en forudsætning for at kunne gå konkurs.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev