Søren Ehlert

Advokat og ejerpartner med speciale i konkurs og rekonstruktion, virksomhedsoverdragelse, selskabsret og landbrugets retsforhold.

Søren Ehlert yder værdiskabende rådgivning til mange forskellige erhvervsvirksomheder og har flere af Nordjyllands større virksomheder som sine faste kunder. Søren Ehlert arbejder med generel virksomhedsrådgivning i forhold til mange juridiske problemstillinger bl.a. inden for selskabsret, erhvervsejendomme, virksomhedsoverdragelse og andre transaktioner - både nationalt og internationalt.

 

Søren Ehlert har stor forretningsmæssig forståelse og har bl.a. færdiggjort en HD i Regnskab og en MBA fra Henley Business School. Kompetencer som både anvendes i Søren Ehlerts juridiske rådgivning og i de bestyrelser, som Søren Ehlert er medlem af.

 

Endvidere yder Søren Ehlert rådgivning til banker, realkreditinstitutter og virksomheder om rekonstruktion af virksomheder og andre udenretlige akkordordninger. Søren Ehlert har stor erfaring som kurator i konkursboer, og han har i en årrække været fast medhjælper i konkurs- og tvangsopløsningssager ved Retten i Hjørring.

 

Endelig har Søren Ehlert gennemført en lang række transaktioner vedrørende mindre og større landbrugsejendomme, både i forbindelse med konkursbehandling af landbrug og i fri handel. Søren Ehlert er ofte valgt som kurator for nødlidende landbrug og har derfor stort kendskab til landbrugets forhold.

 

Søren Ehlert er Fagchef for Konkurs og Rekonstruktion, medlem af bestyrelsen i HjulmandKaptain og kontorleder på kontoret i Aalborg.

 

Sørens primære arbejdssteder er Hjørring og Aalborg. 

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev