Lad vores advokater hjælpe dig trygt og sikkert igennem generationsskiftet

Går du med tanker om at generationsskifte din virksomhed? Eller er du i tvivl om, hvordan du griber det bedst an?

Et generationsskifte er i vores verden en stor ting, der rummer både overvejelser og nye muligheder.

 

Vi er specialister på området og udfører hvert år adskillige generationsskifter i alle typer virksomheder. Derfor kan vi hjælpe dig med at skabe den optimale løsning og sammen afklare, hvordan netop din virksomhed overdrages bedst muligt.

 

Skal generationsskiftet f.eks. gennemføres på én gang eller i etaper? Hvilken generationsskiftemodel er den rigtige for dig? Hvordan sikrer du de børn, der ikke ønsker at overtage? Dét og meget mere hjælper vi dig med.

Hos os får du:

 

  • Grundig juridisk risikoafdækning
  • Kvalitet og højt fagligt niveau, så du er sikret kompetent hjælp i hele processen
  • Full-service inden for flere forskellige juridiske områder
  • Hastighed og tilgængelighed - vi er flere i teamet, så vi har altid flere, der kan træde til

Du kan aldrig være i for god tid med et generationsskifte

Det største problem, vi ser hos de virksomhedsejere, vi hjælper, er, at de starter generationsskiftet for sent. Du står stærkere, når du tager fat på spørgsmålet i tide og får gjort dig de nødvendige overvejelser og forberedelser i god tid. For livet kan slå et sving, og du kan pludselig være sat tilbage af sygdom, svækkelse, kriser eller endda død.

 

I det tilfælde bliver generationsskiftet tvunget eller hastet igennem, og du risikerer, at dine ønsker til fremtiden ikke blev hørt.

 

Derudover er det ofte dyrere pludselig at skulle presse tingene igennem, fordi processen ikke kan vente længere, og du risikerer eksempelvis, at der skal betales boafgift (tidligere kaldet arveafgift).

 

Få en betroet rådgiver, der har stor erfaring med generationsskifte

Hos HjulmandKaptain rådgiver vi hvert eneste år virksomhedsejere i forbindelse med generationsskifte inden for alle brancher.

 

Det betyder, at du hos os får adgang til en omfattende viden og erfaring på området kombineret med specialiseret, juridisk rådgivning. Vi er vant til at udarbejde alle former for aftaler, og vi kender både fordele og ulemper indgående, så vi kan rådgive dig om, hvilken model der passer bedst til din virksomhed og dine ønsker for fremtiden.

 

Går du med overvejelser om et generationsskifte, har du spørgsmål, eller sidder du inde med en bekymring? Så kontakt os for en uforpligtende afklaring af, hvordan dit generationsskifte kan sikres bedst muligt.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev