Kompetent og erfaren rådgivning sikrer dig et bedre salg af din virksomhed

Overvejer du at sælge din virksomhed, så står vi klar til at hjælpe dig.

Når du står overfor et virksomhedssalg, er der en række relevante spørgsmål, du skal afklare: Hvem er den rigtige køber, og hvad er den rigtige pris? Hvad skal der ske med medarbejderne og virksomheden fremadrettet? Skal jeg sælge hele virksomheden eller alene en del heraf? Hvordan navigerer du bedst i den tidskrævende og komplekse proces, hvilke risici er der, og hvordan sikrer du dig bedst muligt før, under og efter salget?

 

Salg af en virksomhed er en stor beslutning, og der er mange ting, du skal forholde dig til. Samtidig er det naturligt at være optaget af, hvordan du sikrer dig selv, virksomheden og fremtiden bedst muligt.

 

Dén proces kan være vanskelig at overskue alene, og du vil stå langt stærkere med en erfaren, specialiseret advokat fra HjulmandKaptain som rådgiver og sparringspartner.

Vi kan hjælpe dig med

 

 • At fremme salgsmuligheder og salgsmodningen
 • At omstrukturere virksomheden, så den er gearet til salg både organisatorisk og skattemæssigt
 • At udarbejde en vendor due diligence, hvor vi opdager potentielle hindringer, der kan påvirke salgsprisen, forhindre handlen eller medføre et erstatningsansvar for dig som sælger
 • At sikre, at overdragelsen gennemføres på bedste vis i alle henseender
 • At udarbejde og forhandle alle nødvendige dokumenter herunder bl.a. fortrolighedsaftaler (NDA), Letter of Intent (LOI)/Term Sheet, overdragelsesaftale med alle relevante garantier for både køber og sælger
 • At sikre overdragelsen af kapitalandele (aktier/anparter) og driftsaktiver (aktiver/passiver)
 • At varetage både indgåelse og gennemførelse / closing af virksomhedsoverdragelsen.

Står du stærkest, hvis du sælger kapitalandelene samlet eller virksomhedens aktiver enkeltvist?

I et virksomhedssalg kan du enten vælge at sælge kapitalandele eller at sælge virksomhedens aktiver og aktiviteter. De to løsninger rummer vidt forskellige fordele og risici, så det er afgørende, at du kender dine muligheder, så du vælger den rigtige salgsproces for dig.

 

Vi kan rådgive dig til den bedste løsning skræddersyet efter dine ønsker, din situation og din virksomhed.

 

Få en advokat, der er specialist i salg af virksomheder

Med HjulmandKaptain som advokat får du overblik over og rådgivning i alle faserne af din ejerskifteproces og salget af virksomheden. På den måde kommer du sikkert, afklaret og optimalt igennem processen, så du er bedst muligt forberedt til din nye fremtid.

 

Vores specialister har medvirket til salg og overdragelse af et stort antal virksomheder inden for forskellige brancher samt af både store og små virksomheder og start-ups. Du får derfor glæde af vores store erfaring og tryghed ved, at du får den korrekte rådgivning - skræddersyet til netop din situation. Kontakt os og lad os tage en uforpligtende dialog om, hvordan vi   kan styrke dit salg.

Det siger vores kunder

 • ” For os har den største forskel været den tryghed, HjulmandKaptain gav os. Vi har fået bedre ejeraftaler, og de har belyst forhold, som vi ikke selv var opmærksomme på. Vores advokat har leveret til tiden og har været utrolig fleksibel. ”

  Elin Magnussen, CFO hos Modino AS

 • ” HjulmandKaptain har været en stor støtte. De har styret det juridiske arbejde, samarbejdet med de andre rådgivere, og samtidig har de forklaret proces, paragraffer og ansvar, så jeg fik helt ro i maven. ”

  Lars Kristensen, tidl. direktør, om salget af Nordjysk Værktøjssalg

 • ” Det har været et forløb på lidt over 6 måneder med både forhandlinger og due diligence. Jeg er stadig meget imponeret over det høje niveau og det arbejdstempo, der blev lagt for dagen. Tak for et fantastisk samarbejde og indsats. ”

  Rene Daarbak, Mogens Daarbak A/S

 • ” HjulmandKaptain har været en værdifuld partner og støtte i hele salgsprocessen, herunder den omfattende due diligence, og har ydet god juridisk, finansiel og kommerciel rådgivning. ”

  Henrik Brandt, CEO hos Dafolo

Overvejer du et generationsskifte?

Vores specialister i virksomhedsoverdragelse

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev