HjulmandKaptain bistår DTK Group ved salg til Blue Equity

Case
15.09.2020

HjulmandKaptain har på sælger-siden rådgivet ejerne bag DTK Group (DTK) i forbindelse med minoritetssalget til kapitalfonden Blue Equity.

Pressefoto: DTK Group

 

DTK Group er bygget på erfaringerne fra DTK – Dansk Transport Kompagni, der blev grundlagt i 1991 og senere udvidet med forskellige lager- og logistikløsninger, der omfatter alt lige fra containertømning over almindeligt lagerhotel og til total håndtering af både lager, logistik og forsendelse.

 

DTK er i dag en international transport- og logistikudbyder med mere end 120 ansatte med unikke kompetencer inden for godstransport, logistik, lager og temperaturstyret transport over hele Europa. Virksomheden har hovedkontor i Padborg og derudover otte lokationer, der blandt andet faciliterer adgang til godstransport til resten af Europa med et primært fokus på UK, Skandinavien, Italien, Tyskland, England, Benelux, Frankrig, Schweiz og Østeuropa.

 

HjulmandKaptain takker for det gode samarbejde med de involverede i processen og ønsker endnu engang parterne tillykke med en vellykket transaktion.

 

Holdet hos HjulmandKaptain har bestået af:
Advokat og Ejerpartner Thomas T. Bang Christensen
Advokat Jonas Bjerg-Holland

Skal vores advokater også hjælpe dig?

Hos HjulmandKaptain er vores advokater specialister i virksomhedsoverdragelser og generationsskifte. Kontakt os for at høre nærmere eller læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Læs mere

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev