HjulmandKaptain rådgiver Svanehøj i forbindelse med opkøb

Case
21.04.2023

HjulmandKaptain har bistået Svanehøj Danmark A/S i forbindelse med købet af den californiske virksomhed Complete Cryogenic Services.

Pressefoto: Svanehøj

 

Svanehøj er blandt de ledende aktører inden for udvikling og servicering af pumpesystemer i shipping-industrien i såvel Danmark som internationalt. Som led i Svanehøjs vision om at gøre en forskel og udvikle nye produkter og løsninger, der understøtter den grønne udvikling og transformation inden for shipping, har de opkøbt virksomheden Complete Cryogenic Service.

 

Complete Cryogenic Services, som har mere end 30 års erfaring inden for servicering af LNG-tankskibe, vil fortsætte som en uafhængig del af Svanehøj koncernen under navnet ”Svanehøj CCS – Complete Cryogenic Services”.

 

Hos HjulmandKaptain har vi været med hele vejen og ydet rådgivning i alle dele af processen, herunder udarbejdelse og forhandling af transaktionsdokumenter, gennemførelse af due diligence samt koordineret samarbejdet med de udenlandske rådgivere, som har været involverede i processen.

 

Vi ønsker parterne tillykke med transaktionen og takker for et godt samarbejde.

 

Du kan læse mere om opkøbet i pressemeddelelsen fra Svanehøj her

 

Holdet ved HjulmandKaptain har bestået af:
Advokat (H) og ejerpartner Casper Gammelgaard
Advokat Jonas Bjerg-Holland
Advokatfuldmægtig Frederik Rubæk

Skal vores advokater også hjælpe dig?

Går du med overvejelser om køb eller salg af virksomhed, så er du altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte vores specialister og høre mere om, hvordan vi kan bistå dig i forbindelse med en overdragelse. Du kan også læse mere om vores rådgivning inden for køb- og salg af virksomheder (M&A).

 

Læs mere

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev