HjulmandKaptain har bistået Dafolo A/S med salg af softwareprodukter til EG

Case
08.07.2022

HjulmandKaptain har på sælgersiden rådgivet Dafolo A/S med salg af fem softwareprodukter/indberetningsløsninger til digital selvbetjening og sagsbehandling til EG.

Dafolo A/S opererer inden for digital udvikling specialiseret i integrationsplatforme, webapplikationer og arkivering til offentligt organisationer og er markedsledende i forhold til kompetenceudvikling og udgivelse af bøger til børnehaver, skoler og universitetshøjskoler. EG er markedsledende leverandør af nordisk branchesoftware til både private og offentlige. De fem produkter herunder forretningsaftaler og tilknyttede medarbejdere bliver fremover en del af forretningsenheden EG Digital Welfare. 

 

HjulmandKaptain takker for det gode samarbejde med de involverede, der på sælgersiden har bestået af repræsentanter for Dafolo A/S herunder CEO Henrik Brandt og Chef for Strategi, Udvikling og Marketing, Jane Plesner Thomsen.

CEO Henrik Brandt udtaler følgende: "HjulmandKaptain har været en værdifuld partner og støtte i hele salgsprocessen herunder den omfattende due diligence og har ydet god juridisk, finansiel og kommerciel rådgivning. Vi er utrolig glade for processen og resultatet heraf." 

Holdet hos HjulmandKaptain har bestået af:
Advokat og Ejerpartner Karsten Madsen
Advokat Stefanie Lynge Eriksen

Skal vores advokater også hjælpe dig?

Hos HjulmandKaptain er vores advokater specialister, og du kan både kontakte os direkte eller læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Læs mere

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev