Lad vores specialister i selskabsret styrke din virksomhed

Du gør garanteret alt, hvad du kan for at passe godt på din virksomhed eller forening. Forsikringer, strategier, efteruddannelse, markedsanalyser m.v.

Men hvad med advokatrådgivning?

 

Mange virksomhedsejere har desværre den holdning, at advokater og advokathjælp kun er noget, der er brug for i krisetid, eller når konflikten er opstået. Men det kan potentielt blive en dyr misforståelse.

 

For rigtig mange juridiske problemer og konflikter kan forebygges, hvis du bruger din advokat på samme måde, som når du tegner en forsikring eller kører til servicetjek med bilen: Nemlig for at undgå at der opstår problemer i fremtiden – netop ved at få tingene tjekket løbende.

Du kan styrke din virksomhed ved at lade vores specialister: 

 

  • Stifte dit selskab og sikre et solidt juridisk fundament
  • Udarbejde og opdatere ejeraftaler, så du er optimalt sikret ved flere ejere
  • Styrke dit bestyrelsesarbejde – både som medlem, formand eller som betroet rådgiver
  • Omstrukturere virksomheden og sikre en optimal virksomhedsstruktur
  • Stifte foreninger, gennemgå og opdatere vedtægter, sikre økonomien og bistå i den daglige drift
  • Forberede og gennemføre generalforsamlinger i selskaber og foreninger, så du overholder alle lovkrav og styrker driften
  • Tilrette og opdatere vedtægter i selskaber og foreninger

Vi rådgiver og beskytter dig både i det daglige og ved det ekstraordinære

Som advokater kan vi styrke din virksomhed og forening ved at sikre dig en lang række fordele og muligheder både nu og i fremtiden.

 

Vi er specialister i at finde og afdække såvel risici som uopdagede økonomiske muligheder. Og vi sikrer dig, at hele det juridiske fundament er på plads fra start, eller at det eksisterende optimeres og tilpasses f.eks. lovændringer, retspraksis og virksomhedens udvikling.

 

På den måde er du altid sikret, at din virksomhed og forening står så stærkt som muligt, og du undgår potentielle konflikter og udfordringer. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi som betroede rådgivere kan hjælpe dig – det er ganske uforpligtende.

Vores specialister i selskabsret

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev