Sådan sikrer du bedst dine økonomiske fordele og selskabets fremtid i en omstrukturering

Det kan være en stor gevinst og fordel for dig, hvis du omstrukturerer dit selskab på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde.

Med den rette rådgivning ender du både med en selskabsstruktur, der understøtter selskabets behov, vækst og udvikling bedst muligt. Samtidig medvirker HjulmandKaptains rådgivning til, at omstruktureringen kan gennemføres på en måde, så der tages hensyn til muligheder og begrænsninger i skattelovgivningen, og så du er sikret den størst mulige økonomiske gevinst af omstruktureringen.

 

Vi hjælper dig hele vejen, og vi begynder med at afdække præcist, hvad det er, du vil opnå – og så starter vi dér.

Hos HjulmandKaptain kan vi hjælpe dig med:

 

  • At etablere et holdingselskab
  • At skifte fra enmandsvirksomhed til kapitalselskab som f.eks. et ApS eller A/S
  • At spalte, omdanne eller fusionere selskabet, så virksomheder deles eller lægges sammen
  • At ændre selskabs- eller ejerstrukturen
  • Skattefri tilførsel af aktiver – f.eks. til et datterselskab
  • Overdragelse af aktier i en aktieombytning
  • Udarbejde en kombination af samtlige muligheder

Få den rigtige selskabsstruktur og økonomiske fordele

Det kræver erfaring og indsigt at vide, hvordan du som selskabsejer hurtigst, nemmest og økonomisk bedst muligt kommer fra A til dit ønskede B i en omstrukturering.

 

Og der er utallige faldgruber, fordi du f.eks. skal kende skattereglerne, så din omstrukturering ikke udløser skat, og samtidig skal omstruktureringen gennemføres, så den forretningsmæssigt giver mening.

 

Hos HjulmandKaptain er vi specialister i omstrukturering, og vi hjælper hvert eneste år utallige selskaber bedst muligt igennem processen med størst mulige overskud og flest mulige fordele. Det betyder for dig, at vores arbejdsgang er både effektiv og skræddersyet, og vi har blik for hele processen. Samtidig kender vi alle muligheder, så du ikke behøver fordybe dig i den lovtekniske del af skiftet.

HjulmandKaptain sikrer dig en optimal omstrukturering

Vores advokater er specialister i omstrukturering af selskaber, og vi er vant til rollen som betroet rådgiver undervejs i processen.

 

Vi kender alle skatteregler og lovgivningen på området, så du ikke skal sætte dig ind i det, men blot skal fortælle os, hvilke resultater du vil have ud af din omstrukturering. For hvad der er den rigtige struktur og selskabsform for dig afhænger fuldstændig af dine mål og ønsker til fremtid, økonomi og selskab.

 

Derfor sidder vi klar til at tage en uforpligtende samtale om dine muligheder, så vi sammen får lavet den omstrukturering, der er mest optimal for dig.

Få mere viden om omstrukturering

Vores specialister i selskabsret

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev