Få specialiseret rådgivning, der styrker din situation ved økonomiske udfordringer som insolvens, herunder konkurs og rekonstruktion

Står du som virksomhedsejer midt i en økonomisk krise, hvor du har udsigt til insolvens, herunder konkurs eller rekonstruktion?

Så ved vi, at situationen lige nu kan virke både uoverskuelig og vidtrækkende. Og du risikerer måske at overse de muligheder og ressourcer, der kan hjælpe dig bedst muligt videre – for selvom situationen er alvorlig, kan du gøre en del. Det kan du læse mere om nedenfor.

 

Vi står også klar til at hjælpe dig med personlig og nærværende rådgivning, hvor du får et effektivt, dedikeret team til din sag, så du er sikret hurtige svar og de samme rådgivere hele vejen igennem.

Hvordan forholder du dig ved insolvens, herunder rekonstruktion eller konkurs?

HjulmandKaptains advokater er specialister, og vi har mangeårig erfaring i at få virksomheder og virksomhedsejere bedst muligt gennem økonomiske kriser.

 

Derfor kan vi hjælpe dig med f.eks. at genoprette økonomisk stabilitet, håndtere forhandlinger og afklare de juridiske spørgsmål, du får undervejs.

 

Lad vores erfarne specialister hjælpe dig videre

Det kan være både en styrke og en tryghed at have en erfaren advokat som sparringspartner, når du står midt i en økonomisk krise.

 

Hos HjulmandKaptain er vores advokater specialister på området, og vi hjælper hvert år adskillige virksomheder og virksomhedsejere sikkert gennem kriser. Derfor får du skræddersyet juridisk støtte, der sikrer dine interesser bedst muligt, uanset om du skal forhandle med kreditorer, gennemgå dine rekonstruktionsmuligheder eller have vejledning i konkursprocessen.

 

Den første kontakt er uforpligtende, og vi svarer dig hurtigst muligt og senest inden for 24 timer.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev