Skal du indgå en IT-kontrakt? Lad vores specialister sikre dig juridisk

Indgåelse af kontrakter på områder, hvortil der er knyttet udvikling eller levering af IT og teknologi, er ofte komplicerede.

Hos HjulmandKaptain har vi specialiseret os i IT-retten, og vores erfarne advokater ved, hvor du skal være særligt opmærksom, og hvordan kontrakten skal skrues sammen, så den opfylder de rette betingelser og vilkår – og så der leveres det, der er aftalt.

 

Uanset om du skal købe et IT-system, eller om du er leverandør af IT-systemet, kan vi rådgive dig.

Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med:

 

  • IT-driftsaftaler og outsourcing
  • IT-licenser
  • Systemanskaffelse
  • IT-webshops
  • IT-konflikter

Et tæt samarbejde med en betroet rådgiver

Vi lægger vægt på et tæt samarbejde, hvor vi sammen får klarlagt de behov, der er i din situation. Vi er med dig hele vejen og kan bistå med juridisk rådgivning i forbindelse med både fastlæggelse af krav til ydelsens omfang, installation, test og levering.

 

Vores klare mål er ligeledes at sikre, at der ikke opstår konflikter mellem leverandør og indkøber. Skulle der dog opstå en tvist, så kan vores advokater træde til med hurtig og effektiv konfliktløsning.

 

Skal vores advokater med speciale i IT-ret hjælpe dig?

Skal du indgå en IT-kontrakt, eller er der opstået en konflikt i forbindelse med levering af et IT-system, så er du altid velkommen til at kontakte vores advokater med speciale i IT-ret. De er specialister og ved, hvordan du står stærkere med den rette kontrakt, og ved en konflikt er vores klare fokus at få udfordringen løst, så samarbejdet kan fortsætte på bedste vis.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev