Ejendom og byggeri

Vi rådgiver om komplekse bygge- og anlægsprojekter, både i privat og offentligt regi. Vi er eksperter inden for de særlige juridiske, finansielle og skattemæssige forhold og regler, der gør sig gældende i forhold til dit projekt – fra udbudsrunde til færdigt arbejde, salg eller daglig drift.

Vi sikrer alle forhold omkring ejendommen eller byggeriet og er et bindeled mellem alle involverede parter.

 

Vores advokaters ekspertise minimerer forretningsmæssige og juridiske uklarheder, så alle kender samarbejdets rammer på forhånd, og du har alle relevante forsikringer og kontraktforhold i orden.

 

Er der allerede tale om en retslig tvist, kan du roligt lægge sagen i vores hænder. Vi har en lang erfaring med at føre rets- og voldgiftssager i entrepriseretlige sager for både offentlige myndigheder og private virksomheder. Vi har også hjulpet med mange rekonstruktioner af byggevirksomheder, der eksempelvis blev ramt under finanskrisen.

 

Vi har desuden specialiseret viden inden for leje/udleje og er altid opdateret på de seneste ændringer i lejeloven, og hvad det betyder for dig.

 

Miljø kan blive en stor udgiftspost, medmindre der tages de rette forholdsregler. Hos HjulmandKaptain er vi altid opdaterede på nyeste miljølovgivning, og vi rådgiver om eksempelvis risiko for jordforurening samt finansielle udfordringer og muligheder i klimasikring og energirenovering. Vi er herunder også velbevandrede inden for bæredygtigt byggeri.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev