Få rådgivning af advokater med speciale i regres

Regres betyder ret til erstatning for andre end den direkte skadelidte, og hos HjulmandKaptain tilbyder vi rådgivning i forbindelse med især to former for regres, nemlig sygedagpengeregres og arbejdsgiverregres. 

Der kan kræves regres i forbindelse med alle ulykker, hvor der er en ansvarlig tredjepart, men i praksis udbetales langt de største regresbeløb i forbindelse med trafikulykker. 

 

Hos HjulmandKaptain har vi beskæftiget os med regres siden 1997, og vi samarbejder med mere end 25 kommuner. Vi har derfor solid erfaring og et indgående kendskab til de udfordringer, der kan være i sager om regres, både for kommuner og arbejdsgivere.

 

Derfor er det en fordel at lade HjulmandKaptain sikre inddrivelse af sygedagpengeregres i din kommune

Kommunernes regresindtægter har de senere år været faldende. Det skyldes kortere sygedagpengeperioder, og at kommunerne samtidig har været nødt til at effektivisere processen inden for sygedagpengeregres.

 

Dermed er det blevet tiltagende sværere for kommunernes regresmedarbejdere at imødegå forsikringsselskabernes indsigelser, og kommunerne er derfor nødt til at opgive de i øvrigt berettigede regreskrav som følge af, at kommunen ikke har de fornødne ressourcer til at oplyse regressagerne.

 

Men sådan behøver det ikke at være. Hos HjulmandKaptain har vi indgående erfaring med sygedagpengeregres, og vi ved, hvordan vi skal gribe sagerne an, så pengene inddrives korrekt og effektivt i din kommune.

 

Vi har en god dialog med de involverede borgere og kan vejlede og rådgive om deres egne muligheder for erstatning. Det er ideelt, da borgernes egne sager ofte har betydning for kommunernes regreskrav.

 

Derudover har vi et effektivt system til at indhente den nødvendige dokumentation til oplysning af regressagerne, og vi har en god og direkte dialog med forsikringsselskaberne. Desuden har vi godt kendskab til kommunens forhandlingsposition over for forsikringsselskaberne, hvilket er en stor fordel i forbindelse med sager om sygedagpengeregres.

Der er også hjælp at hente for arbejdsgivere

Har du en sygemeldt medarbejder, så kan HjulmandKaptains specialister i regres også hjælpe dig med at opnå erstatning for dine udgifter til f.eks. vikar eller overtidsbetaling til andre medarbejdere. Det betyder, at du dels kan spare omkostningerne, dels beholde den sygemeldte medarbejder - på trods af et langt sygefravær. 

 

Vores advokater systematiserer mulighederne for regres og hjælper dig som arbejdsgiver med at vurdere, om der i en given situation kan gøres regres. Desuden tager vi os af det praktiske i forbindelse med sagsforløbet, herunder beregning og udbetaling af regresbeløbene.

 

Lad HjulmandKaptains specialister i regres hjælpe dig

Er din kommune interesseret i at høre nærmere om, hvordan vores advokater kan bistå med inddrivelse af sygedagpengeregres, så er du altid velkommen til at kontakte os for en nærmere dialog om, hvordan et samarbejde kan se ud.

 

Det samme gælder dig som arbejdsgiver. Er du i tvivl om, hvordan du er stillet, og hvilke muligheder du har for regres, så står vores specialister klar til at hjælpe og rådgive dig. 

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev