Albertslund Kommune

HjulmandKaptain og Albertslund Kommune har indgået aftale om, at HjulmandKaptain assisterer kommunen med at inddrive kommunens krav på regres for sygedagpenge.

Læs om samarbejdet på kommunens egen hjemmeside her

 

Når kommunen har haft udbetalinger til sygedagpenge i forbindelse med borgernes sygemeldinger, kan kommunen kræve sygedagpengene erstattet, hvis der er en ansvarlig skadevolder, som er skyld i sygemeldingen.

 

Typisk er det, hvis du er kommet til skade i forbindelse med en trafikulykke, men det kan også være i andre situationer, som for eksempel hvis du er gledet på et fortov, som ikke er ryddet, hvis du har været udsat for en arbejdsulykke, som burde have været undgået, hvis du har fået en behandlingsskade, eller hvis du har været udsat for et overfald.

 

Det er derfor, vi løbende sender skemaer ud til kommunens borgere, når vi har en mistanke om, at der kan være en ansvarlig skadevolder. Har du modtaget et skema, beder vi dig sende skemaet tilbage i udfyldt stand, også selvom der efter din opfattelse ikke er andre, som er ansvarlige for din sygemelding.

 

Hvis du selv har krav på erstatning, men er i tvivl om, hvordan dit erstatningskrav bliver behandlet af forsikringsselskabet eller myndighederne, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Det koster ikke noget.

 

Du kan læse mere om erstatning for personskade her

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev