IT og teknologi

HjulmandKaptain er kendetegnet ved med stor dygtighed at kunne koble juridiske specialer med en dyb forståelse for branchen og teknologi generelt.

Vi har advokater med specialiseret erfaring inden for de forhold, der gør sig gældende i den omskiftelige teknologibranche og er ikke begrænset af geografi. Dertil er vi eksperter inden for områder som persondataloven, e-handel og pressejura over hele verden.

 

Vi er specialister i at udforme aftaler og kontrakter for it-transaktioner, outsourcing, køb, salg, beskyttelse af immaterielle rettigheder, ansættelse og afskedigelse.  Vi sidder gerne med ved bordet under forhandlinger og udfærdiger internationalt gældende kontrakter. I det hele taget har vi en stærk international profil og kan rådgive inden for skat, moms og afgifter over hele verden.

 

Vi har desuden et stærkt netværk af investorer og kan rådgive om muligheder for kapitaltilførsel.

I teknologibranchens DNA ligger globalisering og konstant øget konkurrence, ny teknologi og nye distributionsformer. Det øger behovet for at beskytte immaterielle rettigheder og hele tiden sætte sig ind i ny lovgivning i alle verdens lande.

 

Virksomheder i teknologibranchen mødes ofte af kundernes krav om bedre ydelser til stadigt lavere priser - det kræver en tværfaglig, international rådgivning med dybt branchekendskab.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev