Familieretlige forhold

Hos HjulmandKaptain har vi oprettet en specialafdeling med advokater, hvis hjerter banker for familieretten, og som derfor har specialiseret sig indenfor netop denne del af juraen.

Vi ved, at ikke to sager er ens, og vi vil behandle din sag med den omhyggelighed og betydning, som en sag af personlig karakter fortjener.

 

Vi tilbyder rådgivning til privatkunder indenfor alle centrale dele af det juridiske fagområde, der retter sig mod privatpersoner.

HjulmandKaptain kan repræsentere sine kunder ved enhver domstol i Danmark, herunder Sø- og Handelsretten, Østre og Vestre Landsret samt Højesteret. Ved internationale domstole kan HjulmandKaptain repræsentere kunden ved EF-domstolen samt Menneskeretsdomstolen.

 

Flere af advokaterne hos HjulmandKaptain er autoriserede bobestyrere eller offentligt beneficerede.

Mangler du advokathjælp?

 

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

 

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen. Se vores privatlivspolitik her.

Book et foredrag om familieret eller erstatning

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev