Rådgivning på det social- og beskæftigelsesretlige område

Medarbejderne i de offentlige myndigheder løber stærkt, og der stilles hele tiden krav om effektivisering.

Samtidig stilles der krav til, at der ydes korrekt vejledning og træffes de rigtige afgørelser over for den enkelte borger. Det kan i det daglige være svært at gennemskue, om alle regler og krav opfyldes under en kompliceret og foranderlig lovregulering.

 

HjulmandKaptain tilbyder i den forbindelse rådgivning og vejledning til offentlige myndigheder inden for det social- og beskæftigelsesretlige område. Vi tilbyder både rådgivning om indholdet af lovgivningen, og hjælp til implementering af tiltag, som kan være med til at sikre overholdelse af reglerne.

 

Vores rådgivning omfatter blandt andet kvalitetssikring af kommuners agtede afgørelser inden for det social- og beskæftigelsesretlige område og sagsbehandlingens processuelle skridt – vi stiller eksempelvis skarpt på forvaltningsrettens krav til sagsbehandling og til afgørelser truffet af offentlige myndigheder.

 

Har du brug for rådgivning inden for social- og beskæftigelsesområdet?

Hos HjulmandKaptain har vi betydelig erfaring med socialret og beskæftigelsesområdet. Har du brug for rådgivning, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev