Få de penge du har krav på med specialiserede inkassoadvokater ved din side

En aftale er en aftale. Sådan bør det være. Desværre er det ikke alle, der overholder deres aftaler. Og det er surt, hvis du ikke får den betaling, du er berettiget til.

Hos HjulmandKaptain garanterer vi, at vi gør alt for, at skyldneren både kommer til at betale sin gæld og dine omkostninger til os.

 

Vi har en afdeling dedikeret til håndtering af din inkassosag. Derfor er vi en kvalificeret sparringspartner under hele forløbet – fra du sender sagen til os, og til du får de penge, du har krav på.

Du kan få vores hjælp både som erhvervsdrivende og privatperson

 

Uanset om du er erhvervsdrivende eller kontakter os i privat regi, hjælper vi dig med at inddrive økonomiske krav baseret på forfaldne fakturaer, pantebreve og andre betalingsaftaler.

Hvis en ejendom skal på tvangsauktion

Vores inkassoadvokater har stor erfaring i gennemførelse af tvangsauktioner, primært for panthavere i fast ejendom, men også for dig som gennem inkassationen i fogedretten har udlæg i debitors faste ejendom.

 

Vi udarbejder salgsopstillinger til brug for tvangsauktioner, og vi sikrer, at du får den retsstilling og den rådgivning, som er påkrævet i forbindelse med tvangsauktionen.

 

Hvad koster det at køre en inkassosag?

Når du sender din sag til inkasso hos os, arbejder vi i din interesse. Både hvad angår retfærdighed og økonomi. Vinder du sagen, skal udgifterne til os som udgangspunkt betales af skyldneren. Afhængig af sagens karakter kan det dog forekomme, at der også bliver en omkostning for dig.

 

Du kan se vores priser på rådgivning inden for inkasso her

 

Lad HjulmandKaptains inkassoafdeling sikre inddrivelsen af dit tilgodehavende

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at inddrive dit tilgodehavende, så står HjulmandKaptains inkassoafdeling klar til at opnå det bedst mulige resultat i netop din sag.

Vi er certificeret linkpartner hos RKI Kredit Information A/S

 

HjulmandKaptain er certificeret hos RKI Kredit Information A/S som linkpartner og sikrer derved, at vores kunders dårlige betalere registreres i RKI Kredit Information A/S.

Inkassosagens forløb

Vi ved, at man hurtigt kan komme langt med jura - så det gør vi hver eneste dag.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev