Industri og produktion

Vi har gennem mange år specialiseret os i at rådgive industri- og produktionsvirksomheder inden for et væld af brancher.

Vi har en stærk international profil og yder ekspertbistand til en lang række danske virksomheder med interesser over hele verden. Vores advokater er blandt branchens skarpeste i forhold til rådgivning i internationale virksomhedsforhold og lovgivning i de lande, din virksomhed opererer i.

Vi hjælper vores kunder med at opfylde deres mål på drift- og strategisiden - eventuelt ved at omforme selskabsstrukturen til at blive mere rentabel og hensigtsmæssig. Vores rådgivning omfatter blandt andet skat, generel erhvervsret, CSR (Corporate Social Responsibility), beskyttelse af patenter/immaterielle rettigheder/brand, arbejds- og ansættelsesret, rådgivning om virksomhedsoverdragelser, fusioner, spaltninger og andre omstruktureringer. Vi har naturligvis også et indgående kendskab til skattelovgivningen, og vi samarbejder med virksomhedens egne revisorer.

 

Øget globalisering, forsyningsusikkerhed og øget konkurrence i forhold til nyt design og nye fremstillingsmetoder præger branchen. Der er ikke plads til juridiske fodfejl eller forkerte organisationsstrukturer, hvis virksomheden skal forblive konkurrencedygtig.

 

Desuden stiller kunderne større og større krav til industri-, produktions- og fremstillingsbranchen om at udvise miljømæssig og social ansvarlighed.

 

Hos HjulmandKaptain har vi en dyb indsigt i de udfordringer og muligheder, produktions- og industribranchen står overfor i en globaliseret verden.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev