Din sikkerhed for specialiseret rådgivning inden for entrepriseretten

Kontrakter inden for byggeprojekter rummer store investeringer og strækker sig ofte over længere tid. Ud over dette er det et udfordrende arbejde at få koordineret projektet, så ingeniører, arkitekter og advokater er med i processen på det korrekte tidspunkt. 

At få alt dette til at gå op i en højere enhed kan være vanskeligt. Så hvorfor ikke lade vores advokater hjælpe dig.

 

Vi har stor og bred erfaring inden for entrepriseområdet og hjælper hvert år adskillige kunder gennem processen. Vi har ligeledes udarbejdet en AB18 Vejledning, så du hurtigt kan få et overblik over bestemmelserne i AB18.

 

Vi kan hjælpe dig både før, under og efter et bygge- og anlægsprojekt

 

Før

  • Rådgivning om tilrettelæggelse af organisationsform og byggeproces
  • Tilrettelæggelse og styring af en eventuel udbudsproces
  • Forhandling og udarbejdelse af entrepriseaftaler, herunder rådgivning om anvendelse af entrepriserettens standardiserede aftalesæt AB 18, ABT 18, ABR 18 og FIDIC

 

Under

  • Rådgivning om entreprisestyring, herunder typeproblemstillinger som fristforlængelser, dagbodskrav, ekstraarbejder, mangelsindssigelser, tilrettelæggelse af afleveringsforretning og henholdsvis 1- og 5 års gennemgang

 

Efter

  • Konfliktløsning, herunder mediation, mægling og voldgift, bevisoptagelse i form af syn og skøn, stadeopgørelse og sagkyndig beslutning

Entrepriseretlig rådgivning til alle aktører 

 

Hos HjulmandKaptain rådgiver vi alle typer af aktører, både entreprenører, bygherrer, arkitekter, ingeniører offentlige myndigheder og forsikringsselskaber.

Du er sikret solidt branchekendskab

 

Udover juridisk specialistviden har vi via et udbytterigt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere etableret en solid indsigt i de praktiske aspekter af de forskellige faser i et entrepriseforløb.

 

Du får dermed en advokat ved din side, som ikke kun har tjek på juraen, men som også har branchekendskab og indgående erfaring med de forskellige aspekter af et bygge- og anlægsprojekt.

Få håndgribelig og personlig rådgivning, der dækker mere end blot jura

 

Når du vælger HjulmandKaptains entrepriseadvokater, vælger du et team af specialiserede advokater med høj faglighed, teknisk forståelse og brancheindsigt. Du er sikret hurtig svartid, personlig rådgivning og en advokat, der kender til normerne og kan rådgive om risiko- og kontraktstyring.

Skal HjulmandKaptains erfarne entrepriseadvokater hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i forbindelse med en entrepriseretlig problemstilling, så er du altid velkommen til at kontakte vores advokater for konkret og specialiseret rådgivning.

Se videoen og hør, hvordan vi får dig trygt igennem dit byggeprojekt

HjulmandKaptains 

AB18 Vejledning

Få et hurtigt overblik over bestemmelserne i AB18 med HjulmandKaptains digitale AB18 Vejledning.

 

Læs mere

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev