Få specialiseret rådgivning og undgå tvivl, når du indgår FIDIC-kontrakter

Når du indgår aftaler på baggrund af FIDICs standardvilkår er der flere faldgruber, men også muligheder, som du bør kende til og tage højde for.

Ofte anvendes FIDICs standardkontrakter i en modificeret udgave, hvor parterne har valgt til og fra i standardvilkårene således, at kontrakten er tilpasset det enkelte projekt. Det sikrer et godt fundament for det forestående bygge- eller anlægsprojekt – så længe begge parter selvsagt er indforståede med og enige i betingelserne.

 

Skal du indgå en FIDIC-baseret kontrakt, og er du i tvivl om, hvordan kontrakten stiller dig, så kan HjulmandKaptains advokater med speciale i FIDIC-kontrakter og FIDICs standardvilkår sikre dig tryghed hele vejen igennem.

Vi kan hjælpe dig med:

 

  • At gennemgå betingelserne i kontrakten, så du undgår uklarheder og forebygger potentielle konflikter
  • At forhandle vilkårene i kontrakten på plads, så begge parter er enige i og indforståede med indholdet
  • At håndtere eventuelle risici, når først arbejdet er påbegyndt
  • At bistå dig ved konfliktløsning eller en eventuel voldgiftssag

Du er bedre stillet, når vilkårene er tilpasset fra start

Fordelene ved FIDICs standardvilkår er, at de kan anvendes på tværs af forskellige retssystemer. Det gør dem særligt anvendelige ved opførelsen af store anlægsprojekter i blandt andet energi-, infrastruktur og byggesektoren, hvor det er almindeligt at internationale parter byder på opgaverne og samarbejder om opførelsen af projekterne.

Vi har solid erfaring inden for FIDIC – både som rådgiver og underviser

 

HjulmandKaptain har gennem flere år oparbejdet en betydelig praktisk erfaring i brugen af de internationale standardkontrakter. Vores advokater har gennemført en lang række kurser og har selv undervist i brugen af FIDIC-kontrakter og har derfor indgående kendskab til og erfaring med FIDIC Red Book, Yellow Book og Silver Book. Vi har bistået en lang række danske og udenlandske aktører – både vedrørende projekter i Danmark og internationalt.

Lad HjulmandKaptains erfarne advokater sikre dine FIDIC-kontrakter

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning i forbindelse med FIDIC standardvilkår og anvendelsen heraf i byggebranchen, så er du altid velkommen til at kontakte vores advokater med speciale i FIDIC for sparring og rådgivning.

Bliv en del af HjulmandKaptains FIDIC-Netværk

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev