Udbud, konkurrence og Covid-19

Få rådgivning vedrørende udbud i forbindelse med Covid-19

Selvom indkøb af værnemidler fortsat fylder i aktiviteterne hos ordregivere og tilbudsgivere, så er det i mange indkøbsafdelinger business-as-usual, når det kommer til at afvikle udbud i øvrigt. Ikke desto mindre vil der fortsat være udbud, der grundet forhandlingsrunder, tilbudspræsentationer eller andet, hvor det bør overvejes at tages højde for, at samfundet stadig er under genåbning.

Derudover vil der fortsat kunne rejse sig en række relevante spørgsmål i forhold til samarbejdet mellem ordregiver og leverandør i de igangværende kontrakter. 

Disse spørgsmål samt problemstillinger i forbindelse med udbud på grund af Covid-19 står vores specialister klar til at rådgive og vejlede om.

Få rådgivning vedrørende konkurrence i forbindelse med Covid-19

Som en naturligvis følge af den udvikling vi ser i øjeblikket, vil brancheforeninger og virksomheder være i en tæt dialog med hinanden om, hvordan udviklingen håndteres bedst for alle parter. En sådan dialog kan være ganske berettiget og helt i orden.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at såvel den danske og europæiske konkurrencerets regulering forbyder informationsudveksling eller ligefrem aftaleindgåelser med et konkurrencebegrænsende formål eller følge. Det vil således fortsat ikke være tilladt for konkurrerende virksomheder at aftale fælles priser i markedet, selvom situationen er vanskelig.

Hos HjulmandKaptain følger vi udviklingen tæt, og hvis du har spørgsmål vedrørende udbud og konkurrence i relation Covid-19, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning ifm. udbud, konkurrence og Covid-19?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her