Selskabsret og Covid-19

Få rådgivning om selskabsret i forbindelse med Covid-19

Covid-19 har medført nogle praktiske udfordringer for mange selskaber i forhold til de selskabsretlige regler. Der er fra Folketingets side indført nogle midlertidige regler på området. I takt med, at samfundet åbner op, og tingene normaliseres, ophører disse midlertidige regler, og det er vigtigt at være opmærksom på, hvornår det er de almindelige regler, der alene er gældende igen.

Frist for ordinær generalforsamling og indsendelse af årsregnskab
Selskabs- og årsregnskabsloven indeholder nogle ufravigelige frister for afholdelse af ordinær generalforsamling og indsendelse af årsregnskab til Erhvervsstyrelsen.

Reglerne om forsamlingsforbud har medført, at det i en række selskaber har været umuligt – og fortsat er umuligt – at afvikle en generalforsamling. Der er derfor indført en generel udsættelse af fristen for afholdelse ordinær generalforsamling og indsendelse af årsregnskab til Erhvervsstyrelsen, og i takt med, at forsamlingsforbuddet lempes og helt bortfalder, vil reglerne for afholdelse af ordinære generalforsamlinger normaliseres.

Vi følger udviklingen
Vi følger med i udviklingen, og vi udsender løbende nyheder om, hvornår man kan og skal sørge for afholdelse af ordinær generalforsamling og indsendelse af årsregnskab til Erhvervsstyrelsen.

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning ifm. selskabsret og Covid-19?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her