Transport og logistik

Transport og logistik

HjulmandKaptain er landets førende advokatvirksomhed inden for transport og logistik. Ikke mindre end 15 procent af alle vores aktiviteter knytter sig til sektoren - enten sø-, luft- eller vejtransport.

Gennem 30 år har vi været fast rådgiver for ITD, Brancheorganisationen for dansk godstransport, der har 700 medlemmer. Vi har i 2015 påbegyndt et unikt juridisk samarbejde og har sammen stiftet selskabet ITD HjulmandKaptain, der skal tilbyde transportvirksomheder advokatbistand - ikke mindst i forhold til forebyggende jura via eksempelvis godsforsikringer og orden i alle
kontraktforhold.

Vi er eksperter nationalt og internationalt i ansættelsesret, beskatning og forsikring, og vi rådgiver både store og små transport- og logistikvirksomheder. Vi er bredt orienteret i branchen og kan hjælpe dig med enten at afholde udbud eller give tilbud. Vores ekspertviden inden for forebyggende jura inden for logistik- og transportbranchen bygger på årtiers erfaring og specialisering.

Vores stærke internationale profil gør, at uanset hvor i verden, du har en
uoverensstemmelse, kan vores advokater hjælpe dig. Vi har branchekendskab og yder specialiseret rådgivning inden for selskabs- og finansieringsret, skatte- og kontraktret samt bistand i forhold til dialog med myndigheder over hele verden.Vores ekspertise dækker alle områder inden for transportjura samt alle juridiske forhold, som kommer i kølvandet på at drive logistikvirksomhed.

Særlige udfordringer

Vilkårene for transport- og logistikbranchen ændrer sig hele tiden, både nationalt og globalt. Grænserne bliver til stadighed mere flydende - eksempelvis i forhold til EU-ret om udflagning af biler.

Arbejdsmiljø- og miljøkrav skærpes hele tiden samtidig med, at transportkøberne forventer tryg og præcis transport til konkurrencedygtige priser. Sektorens virksomheder har derfor konstant fokus på at optimere driften og skære ned på omkostningerne.

Hos HjulmandKaptain har vi det fulde overblik over, hvordan transportopgaver kan løses i relation til organisatoriske og juridiske forhold. Vi kan blandt andet rådgive om virksomhedsstruktur og udformning af forretningsbetingelser.

Læs også ...

 

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i logistik og transportjura?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her