Teknologi

Teknologi

HjulmandKaptain er kendetegnet ved med stor dygtighed at kunne koble juridiske specialer med en dyb forståelse for branchen og teknologi generelt. Vi har advokater med specialiseret erfaring inden for de forhold, der gør sig gældende i den omskiftelige teknologibranche og er ikke begrænset af geografi. Dertil er vi eksperter inden for områder som persondataloven, e-handel og pressejura over hele verden.

Vi er specialister i at udforme aftaler og kontrakter for it-transaktioner, oursourcing, køb, salg, beskyttelse af immaterielle rettigheder, ansættelse og afskedigelse.  Vi sidder gerne med ved bordet under forhandlinger og udfærdiger internationalt gældende kontrakter. I det hele taget har vi en stærk international profil og kan rådgive inden for skat, moms og afgifter over hele verden.

Vi har desuden et stærkt netværk af investorer og kan rådgive om muligheder for kapitaltilførsel.

Særlige udfordringer

I teknologibranchens DNA ligger globalisering og konstant øget konkurrence, ny teknologi og nye distributionsformer. Det øger behovet for at beskytte immaterielle rettigheder og hele tiden sætte sig ind i ny lovgivning i alle verdens lande.

Virksomheder i teknologibranchen mødes ofte af kundernes krav om bedre ydelser til stadigt lavere priser - det kræver en tværfaglig, international rådgivning med dybt branchekendskab.

Læs også ...

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat, der kan koble juridiske specialer med teknologi?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her