Sundhedssektoren

Sundhedssektoren

Sundhedssektoren er underlagt en indgående offentligretlig regulering, der giver både særlige muligheder og udfordringer for sektoren. Dertil kommer et stort politisk og samfundsmæssigt fokus på sundhedssektoren, der gør, at der i sundhedssektoren er stort fokus på at optimere driften, og samtidig fastholde den høje kvalitet og faglighed. HjulmandKaptains advokater, som rådgiver virksomheder inden for sundhedssektoren, er strategisk sammensat, så de sammen har de nødvendige kompetencer til at rådgive om de juridiske og strategiske udfordringer, som f.eks. læger, tandlæger, apoteker og fysioterapeuter står overfor.

Dette gælder uanset, om der f.eks. er tale om rådgivning om komplekse kontrakter, indkøb af it-ydelser, eller behandlingsudstyr eller -ydelser, køb, salg eller generationsskifte af virksomheden. Vi bistår også i forhandlinger med pengeinstitutter i forhold til finansiering af køb eller til den daglige drift.

HjulmandKaptain deltager desuden i forskellige netværk inden for sundhedssektoren, der er med til at styrke vores kendskab til branchen.

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her