Landbrug, fiskeri og fødevarer

Landbrug, fiskeri og fødevarer

Vi rådgiver små og store virksomheder inden for landbrug, fiskeri og fødevarer – både andelsselskaber, rådgivningscentre, produktionsvirksomheder og virksomheder inden for engros- og detailhandlen.

Vi rådgiver om alle emner inden for landbrug, fiskeri og fødevarer gennem hele værdikæden - lige fra råvareproduktion over forarbejdning til mærkning, markedsføring og beskyttelse af immaterielle rettigheder. Det kan eksempelvis være inden for køb og salg af fiskefartøjer, jord eller store landbrugsvirksomheder, og vi er i det hele taget velbevandrede i kontraktforhold for fødevarevirksomheder.

Vores advokater er specialister inden for international lovgivning, eksempelvis EU-regler, og kan derfor rådgive om blandt andet kvoter, miljøregler, kontraktforhold og støtteordninger. Vi kan linke til selskaber over hele verden og udforme kontrakter og aftaler efter international standard og berørte landes lov- og regelsæt.

Vi rådgiver desuden inden for produktansvar, risk management og kontakt til offentlige kontrolmyndigheder. Derudover har vores advokater et specialiseret kendskab til relaterede aktiviteter, såsom biogasanlæg, vindmøller og andre bæredygtige energikilder.

Særlige udfordringer


Liberaliseringen af landbrugsloven i 2010 giver en række nye muligheder for at drive og eje landbrug. Noget, der indebærer en konsolidering i branchen og optimering af bedrifterne. Desuden er reguleringen af landbrug, fiskeri og fødevarer generelt blevet skærpet, både nationalt og på EU-niveau. Det kræver skærpet fokus på fødevaresikkerhed, tilsætningsstoffer, forurening, fiskekvoter, foderstoffer, mærkning og markedsføring.

Læs også ...

Fiskeri
Landbrug
Ejendomme
Entrepriseret
Forsikring
HR
Miljø/energi
Selskaber
Skat
Udbud/licitation

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for advokathjælp inden for landbrug, fiskeri og fødevarer?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her