Human Resource

Human Resource

Human ressource handler om din virksomheds mest dyrebare værdier, og hos HjulmandKaptain er det et felt, der er langt bredere end blot ansættelsesret. Samtidig er det et område, hvor det er særdeles fordelagtigt at have papirerne i orden, inden konflikten opstår. Hos HjulmandKaptain er vi netop specialister i forebyggende jura inden for HR.

Vores advokater rådgiver såvel virksomheder, private og offentlige institutioner om alle arbejds- og ansættelsesretslige forhold. Det være sig opsigelse og ansættelse, kunde- og konkurrenceklausuler, overenskomstmæssige forhold, medarbejdernes retsstilling ved konkurs eller virksomhedsoverdragelse, incitamentsprogrammer eller medarbejdere i bestyrelse eller udvalg. Vi udarbejder eller gennemgår medarbejderhåndbøger, kontrakter og aftaler og peger på eventuelle mangler og faldgruber.

Særlige udfordringer

Arbejds- og ansættelsesret er et meget omfattende juridisk område, og det går på tværs af landegrænser og brancher og er under konstant udvikling. Samtidig er der i forhold til medarbejdere tale om uvurderlig viden, erfaringer, netværk og goodwill, som kan være ekstremt svært at erstatte. Derfor er det nødvendigt for både virksomhed og medarbejdere at få rådgivning og hjælp til at skabe juridisk klare linjer og dermed forebygge konflikter.

Læs også ...

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i Human Resource?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her