Forsyningsvirksomhed

Forsyningsvirksomhed

Vores advokater har specialiseret viden om lovgivning og finansiering inden for energi- og forsyningsområdet. Vi har mange års erfaring med rådgivning inden for energisamarbejde mellem offentlige og private aktører og kender de særlige forhold, der gør sig gældende i hver sektor og i krydsfeltet mellem dem.

Vi har rådgivet en lang række kommuner om udlicitering af vandforsyningsselskaber, og vi har også advokater med ekspertviden inden for større, offentlige entrepriser - eksempelvis fjernvarmeanlæg, der skal udvides.

Vi har et indgående kendskab til branchestruktur. Vi rådgiver eksempelvis offentlige forsyningsvirksomheder, der skal omdannes til selskabsform. Vi har et indgående kendskab til lovgivning, muligheder og begrænsninger inden for vedvarende energi, det være sig vind, biomasse eller solenergi.

Særlige udfordringer

Energi- og forsyningsområdet er komplekst og omskifteligt i forhold til love og regler. Branchen er under konstant politisk bevågenhed og udfordringen er blandt andet at fremtidssikre energiforsyningen med mere bæredygtige ressourcer på en økonomisk rentabel måde.

Vi har indgående og altid opdateret kendskab til de juridiske og forretningsmæssige udfordringer, som sektoren står over for.

Læs også ...

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for rådgivning inden for energi- og forsyningsområdet?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her