Finans

Finans

HjulmandKaptain har mange års erfaring i at repræsentere både låntagere og långivere. Vi har et bredt kendskab til den finansielle sektor, og vores advokaters forhandlingserfaring giver dig den største sikkerhed i finansielle spørgsmål og sager.

Vores advokater har blandt andet stået fadder i opbygningen af finansierings- og sikkerhedsstrukturer i en lang række af komplicerede engagementer.

Vi hjælper dig med at sikre tilgodehavender bedst muligt både før og efter, der er opstået en uoverensstemmelse.

Vi rådgiver om pantsætningsmuligheder, og om hvad du skal være opmærksom på, når du tager pantet og håndhæver pantet.

I forhold til problematiske engagementer tilrettelægger og gennemfører vi den kommercielt bedst mulige løsning gennem salg, rekonstruktion eller afvikling.

Særlige udfordringer

Efter finanskrisen er kravene til den finansielle sektor og låntagere blevet skærpet. Der er en tættere regulering og en mere intensiv dialog med tilsynsmyndighederne. Det indebærer blandt andet øgede krav til soliditet og solvens i forhold til samfundet og et nøjere dokumenteret kundekendskab.

HjulmandKaptain har ekspertise i at tilrettelægge større engagementer og til at følge op på problematiske kundeforhold. Vi har desuden specialiseret viden i forhold til at rådgive låntagere og långivere om både kommercielle og regulatoriske forhold.

Læs også ...

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du brug for en advokat med speciale i finansiel rådgivning?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her