Offentlig

HjulmandKaptain rådgiver virksomheder, kommuner og private personer i offentligretlige problemstillinger, herunder i forbindelse med virksomheders relationer til offentlige myndigheder i blandt andet ansøgnings- og klagesager.

Der opstår stadig hyppigere tvister mellem virksomheder og offentlige myndigheder, som behandles ved offentlige nævn og styrelser. HjulmandKaptain rådgiver og varetager kundens interesser ved behandling af disse konflikter.

HjulmandKaptain rådgiver kommuner og forsyningsvirksomheder i relation til ejendomsretlige og kontraktsretlige - herunder EU-udbudsretlige - spørgsmål, erstatningssager, forholdet til andre offentlige myndigheder og til private.

Deltagelse i forhandlinger og varetagelse af retssager for virksomheder, private, kommuner og forsyningsselskaber indgår i væsentlig omfang i vores sagsbehandling på det offentligretlige område.

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du en sag, hvor du mangler advokathjælp?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.