Optimér din udbudsproces og styrk din rolle som ordregiver med professionel, juridisk rådgivning

Står du med et offentligt indkøb? Så står du også med et potentielt udbud.

Vi ved, at udbud og udbudsprocessen ofte opleves som besværlig og kompliceret, fordi lovgivningen på området er kompleks, du er under tidspres, og ansvaret for at sikre den rigtige tilbudsgiver er stort.

 

Men vi kan hjælpe dig. Som advokater med speciale i udbud har vi kompetencerne til at træde til som rådgiver og en ekstra ressource, der har overblik over hele processen og kan sikre, at samtlige krav så vidt muligt bliver mødt i sidste ende. Vi kan både træde til ved enkeltstående udbudsretslige problemstillinger, men vi kan også varetage den fulde udbudsproces for dig.

 

Det sikrer dig brugbare, langtidsholdbare kontrakter, du undgår overskredne deadlines, og du minimerer risikoen for sanktioner, klagesager og genudbud.

Hvornår skal et offentligt indkøb i udbud?

 

Når et offentligt indkøb er over EU’s tærskelværdi er det omfattet af udbudsreglerne og skal derfor udbydes i henhold hertil. Det gælder både for indkøb af vare- og tjenesteydelser samt ved bygge- og anlægsarbejde.

 

Derudover skal enkeltstående køb under EU’s tærskelværdi også i udbud, men under mere lempelige regler end ved EU-udbud.

HjulmandKaptain kvalitetssikrer dit udbud

Hos os får du integreret juridisk rådgivning, der både omfatter de enkelte delelementer og/eller fuldt ansvar for forberedelsen og gennemførelsen af dit udbud. Vores erfarne advokater er specialister i at udarbejde fyldestgørende udbud, tildelingskriterier og kravspecifikation, så den optimale tilbudsgiver bliver i stand til at levere præcis dét tilbud, du skal bruge.

 

Jo tidligere vi kommer med, jo bedre kan vi afdække alle behov, gennemse materialet og sikre dig en optimal kontrakt i sidste ende.

 

Vores team kan hjælpe dig med bl.a.:

  • At kvalitetssikre udbudsmateriale, herunder kontrakter, udbudsbetingelser og kravspecifikationer
  • At gennemføre spørgsmål/svar-fasen, forhandlinger og lignende
  • At gennemføre egnethedsvurdering og prækvalifikation af tilbudsgivere samt vurdere self-cleaning
  • At koordinere tilbudsmodtagelse, afklaringsprocedure, tilbudsevaluering og bedømmelse samt prissætning af eventuelle forbehold

 

Fordele ved at have HjulmandKaptains udbudsteam ved din side

Vores advokater har erfaring som ordregivere. Herfra kender vi de udfordringer, der kan opstå, og de aspekter og hensyn, der skal imødeses i en udbudsproces.

 

Derfor har vi særligt fokus på, at du som ordregiver får:

·       Tilgængelig og nærværende rådgivning med direkte kontakt til den samme rådgiver hver gang

·       En rådgiver med forståelse for offentlige myndigheders forretningsgange

·       Løbende opdatering om kendelser og vejledninger

·       Hurtige svar og senest den næstkommende hverdag

Vi har specialisterne

 

Skal andre juridiske områder som f.eks. forvaltningsretsocialretmiljøretGDPR og entrepriseret inddrages undervejs, har vi hos HjulmandKaptain specialister inden for disse områder, som i samarbejde med vores udbudsteam kan yde kvalificeret og professionel rådgivning tilpasset din situation.

Hos kommuner og kommunale virksomheder kan vi også bistå med rådgivning om kommunalfuldmagten, statsstøttereglerne og tilrettelæggelse af den kommunale beslutningsproces, både i konkrete sager ved udbud og i forbindelse med salg af fast ejendom.

 

Lad vores specialister i udbud rådgive dig

Du er altid sikret en effektiv, professionel og sikker udbudsproces, når du lader os hjælpe dig med f.eks. rådgivning, processtyring samt overblik over regler og frister.

 

Kontakt os for en uforpligtende afklaring af, hvordan vi sammen kan styrke dit udbud.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev