Få tryghed i udbudsprocessen med erfarne advokater ved din side

En udbudsproces kan være kompliceret, uanset om du er tilbudsgiver eller ordregiver. Det er derfor afgørende, at du kender såvel faldgruberne som mulighederne. På den måde sikrer du dig den bedste løsning og undgår uhensigtsmæssige kontrakter, klagesager og sanktioner.

Hos HjulmandKaptain er vi et team af specialister i udbud med indgående kendskab til og erfaring med udbudsret og udbudsprocesser, og vi rådgiver både ordregivere og tilbudsgivere

Du kan få kvalificeret rådgivning og sparring i både udbudsstrategi, udbudsproces og den efterfølgende kontraktindgåelse og -efterlevelse. Vores juridiske rådgivning omfatter såvel generel vejledning i de udbudsretlige regler som konkret vejledning i gennemførelse af og afgivelse af tilbud på EU-udbud og/eller nationale udbud og konkurrenceudsættelser.

 

Rådgivning, der er lige til at implementere i din organisation

Vores advokater med speciale i udbud har erfaring som ordregivere. Herfra ved vi, at der er mange hensyn at tage og aspekter, du skal imødese i en udbudsproces. Vi lægger derfor vægt på, at vores rådgivning er praktisk anvendelig og nem for dig at implementere i organisationen.

 

Derudover har vi stor erfaring med forskelligartede udbudsprocesser under f.eks. udbudsloven, forsyningsvirksomhedsdirektivet, forsvars- og sikkerhedsdirektivet, koncessionsdirektivet og tilbudsloven.

 

Skal vores advokater hjælpe dig sikkert gennem udbudsprocessen?

Har du behov for rådgivning i forbindelse med et udbud, er vi klar til at hjælpe dig.

 

Vi ved, at en udbudsproces har stramme tidsfrister. Du kan derfor være sikker på, at du hører fra os senest den næstkommende hverdag, så du altid hurtigt kan komme videre i processen.

 

På vores sider for ordregivere og tilbudsgivere kan du læse mere om, hvordan vi konkret kan hjælpe dig og din organisation i forbindelse med udbud.

Tærskelværdi: Hvornår skal en offentlig tjeneste- eller vareydelse i udbud?

 

Tærskelværdien er det, der afgør, hvornår kontrakten eller rammeaftalen for en offentlig tjeneste- eller vareydelse eller et bygge- og anlægsarbejde skal i udbud. Det sker efter enten udbudsloven, forsyningsvirksomhedsdirektivet, Forsvars- og sikkerhedsdirektivet eller koncessionsdirektivet.

 

Du kan altid finde de gældende tærskelværdier her

 

Har du spørgsmål til, hvordan du foretager beregningen af en kontrakt eller rammeaftale? Kontakt os, så hjælper vi dig.

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev