Vores advokater sikrer dig en effektiv tilbudsgivning

Skal du afgive tilbud på et offentligt udbud? Eller har du spørgsmål til en igangværende udbudsproces, hvor du har afgivet tilbud? Vores advokater med speciale i udbud kan vejlede og rådgive dig.

Vi kan både hjælpe dig med at kvalitetssikre dit tilbud, så du minimerer risikoen for, at det bliver erklæret ukonditionsmæssigt, og vi kan rådgive dig i hele udbudsprocessen.

 

Jo tidligere, du tager os med, jo bedre er du stillet. Undervejs i udbudsfasen kan vi afdække risici i udbuddet, som du skal være opmærksom på, og tidligt i processen kan vi ofte også medvirke til, at ordregiver tilpasser kontrakt og vilkår, så du f.eks. får en optimeret kontrakt, du ikke fortryder senere hen.

Undgå faldgruberne, når du skal sælge ydelser til en offentlig myndighed

Offentlige indkøb skal følge udbudsreglerne. Som tilbudsgiver til en offentlig myndighed skal du derfor ofte igennem en længere proces, før du må sælge dine varer eller ydelser til myndigheden.

 

I den proces kan der være mange dokumenter, mindstekrav og kompliceret lovgivning at holde styr på, og det kan derfor være en sikkerhed og en styrke at have en erfaren advokat med på råd.

 

Vores specialister i udbud klæder dig på til at tage dialogen med ordregiver, vi giver dig overblik over regler, risici og selve processen, og vi kan træde til med såvel sparring som projektstyring.

 

Tilgængelig rådgivning der sikrer din position som tilbudsgiver

I udbudsteamet hos HjulmandKaptain har vores advokater erfaring som ordregiver. Det sikrer dig rådgivning, der forholder sig til tilbudsprocessen fra alle sider.

 

Uanset omfanget af dit behov for hjælp kan vi træde til og lette processen markant for dig. Vores juridiske rådgivning til dig som tilbudsgiver omfatter:

  • En grundig gennemgang af udbudsmaterialet, inden du går i gang med at skrive dit tilbud, samt afklaring af hvilke emner der er vigtige at adressere i dit tilbud, og hvilken dokumentation du skal sende med dit tilbud, så du undgår, at dit tilbud bliver erklæret ukonditionsmæssigt.
  • Vejledning i, hvilke spørgsmål du kan stille ordregiver under spørgsmål/svar-fasen, så opgaven kan blive præciseret fra ordregivers side.
  • Hjælp til at blive prækvalificeret i et begrænset udbud eller udbud med forhandling, herunder udfyldelse af ESPD og vejledningen til den nødvendige dokumentation og støtteerklæringer.
  • Håndtering af tilbudsafgivelse. Du leverer tilbudsbeskrivelsen og relevante bilag. Vi sammensætter tilbuddet og kvalificerer indholdet heraf op imod udbuddet og sørger for, at alle de nødvendige bilag, herunder ESPD, er udfyldt korrekt og vedhæftet.
  • Besvarelse af dine spørgsmål både under udbudsfasen og efter tildeling, f.eks. hvordan du må forhandle med ordregiver efter at være blevet tildelt en kontrakt eller rammeaftale.
  • Vejledning til samarbejde med ordregiver i kontrakten eller rammeaftalens løbetid.
  • Vejledning i den videre proces og eventuelle klagesag, hvis du er uenig i ordregivers beslutning om at tildele kontrakten eller rammeaftalen til en anden tilbudsgiver.

 

Lad vores erfarne advokater kvalitetssikre din tilbudsgivning

Har du spørgsmål til en konkret tilbudsafgivelse, eller ønsker du en sparringspartner igennem hele udbudsprocessen, er vores udbudsteam klar til at træde til.

 

Vi er tilgængelige, vi svarer hurtigt, og vi kan hjælpe dig med optimering af dit tilbud bedst muligt.

Vil du vide mere og holdes opdateret?

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev