Specialiseret, juridisk rådgivning sikrer dig bedre i kontraktfortolkninger

Er du i tvivl om, hvilken betydning et vilkår i en offentlig kontrakt vil få for dig? Mangler du overblik over, hvordan du forpligter dig overfor en ordregiver, og hvad konsekvenserne er ved manglende opfyldelse af forpligtigelserne?

Hos HjulmandKaptain kan vores specialister i udbud hjælpe dig. Vores udbudsteam har mange års erfaring med offentlige kontrakter, og vi kan hurtigt træde til og fortolke både kontrakt, dens vilkår og den betydning, den vil få for dig.

 

Det beskytter dig mod at ende med en kontrakt, som du enten fortryder, fordi den viser sig at skade din virksomheds interesser, eller som du uforvarende misligholder, fordi du har overset et vilkår.

Derfor er fortolkningen af kontrakten afgørende

 

Offentlige kontrakter er en gensidigt bebyrdende aftale, som ofte ikke kan forhandles. Det betyder, at begge parter er forpligtede af kontrakten, og derfor bør du som tilbudsgiver altid være klar over, hvad du nøjagtigt forpligter dig til, og hvad du kan forvente af ordregiveren.

Lad vores advokater fortolke kontrakten, så du får sikkerhed og overblik
Hos HjulmandKaptain er vores specialiserede udbudsteam altid klar til at hjælpe dig med at læse en kontrakt grundigt igennem og fortolke dens vilkår og mulige konsekvenser, så du ikke uforvarende ender med en kontrakt, der skader dine interesser på både kort og lang bane. 

 

Jo tidligere du tager os med på råd, jo bedre kan vi benytte kontraktfortolkningen til at skræddersy dit tilbud til eventuelle risikofaktorer i udbuddet. 

 

Du er velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig sikkert videre. 

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev