Med den korrekte udbudsprocedure er du bedre stillet

Inden du begynder selve udbudsprocessen, er det afgørende, at du vælger den korrekte udbudsprocedure.

På den måde sikrer du den optimale konkurrence i markedet og minimerer samtidig omkostningerne for både dig og tilbudsgiverne. Det kan i sidste ende sikre, at du modtager de mest fordelagtige tilbud og derved er langt bedre stillet i dit indkøb.

 

Valg af udbudsprocedure kan imidlertid være en kompliceret proces, da området er underlagt kompleks jura, dokumentationskrav, tidsfrister og ofte specifikke kriterier, som dit udbud skal opfylde. Der kan desuden være både fordele og ulemper afhængigt af, hvilken udbudsprocedure du vælger.

 

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige udbudsprocedure fra start

Er du i tvivl om, hvilken udbudsprocedure der er den korrekte i dit kommende udbud, eller vil du være sikker på, at f.eks. din dokumentation er fyldestgørende, så du undgår klagesager, så kan vi hjælpe dig.

 

Vores advokater er specialister i udbud og har stor erfaring i udbudsretslige problemstillinger herunder samtlige former for udbudsprocedurer, deres fordele og faldgruber. Vi kan derfor rådgive dig i valg af udbudsprocedure og sikre, at du vælger den rigtige udbudsprocedure til netop dit indkøb. Vi sikrer samtidig, at du overholder de lovmæssige krav.

Du kan få vores hjælp til følgende:

 

  • Vi kan rådgive undervejs i processen og vurdere enkeltdele i din sag
  • Vi kan varetage hele udbudsprocessen fra start til slut og sikre, at der er den fornødne dokumentation undervejs i forhold til valget af udbudsprocedure
  • Vi kan afklare, om du opfylder kravene til en bestemt udbudsprocedure og hjælpe dig med at tilpasse materialet, så du tydeligt redegør for, at du opfylder kriterierne
  • Vi kan rådgive dig i, hvordan de forskellige udbudsprocedurers fordele og ulemper vil stille dit udbud både her og nu, men også på den lange bane
  • Vi kan sikre, at du overholder alle lovmæssige krav til f.eks. dokumentation og tidsfrister

Lad vores advokater hjælpe dig trygt gennem valget af udbudsprocedure

Har du spørgsmål til valg af udbudsprocedure, eller har du brug for rådgivning i forbindelse med et konkret udbud, så er du altid velkommen til at kontakte vores advokater med speciale i udbud helt uforpligtende. Vi står klar til at hjælpe dig, så du får valgt den rigtige udbudsprocedure til netop dit udbud.

Godt at vide om

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev