Den nye ferielov - book et oplæg for din virksomhed og dine medarbejdere

Bliv ajour med den nye ferielov - book et oplæg for din virksomhed og dine medarbejdere

Den 1. september 2020 træder den nye ferielov i kraft. Det betyder, at både virksomheder og medarbejdere skal forholde sig til helt nye principper for afholdelse af ferie.

Hos HjulmandKaptain står vi klar til at hjælpe din virksomhed med håndtering af overgangsordningen til den nye ferielov og med at blive ajour med de nye regler.

Vi tilbyder to pakkeløsninger, som har til formål at orientere din virksomhed og dine medarbejdere om de nye regler, forskellene mellem den eksisterende ferielov og den kommende ferielov samt om overgangsordningen.

Det får den nye ferielov af betydning

Med den nye ferielov bliver princippet om samtidighedsferie indført. Det betyder blandt andet, at ferie fremover optjenes og afvikles på en anden måde, end vi er vant til i dag.

De nye regler får således betydning for, hvordan din virksomhed håndterer ferieafvikling, ligesom de fleste medarbejdere er interesserede i at vide, hvilken betydning ændringerne får for dem.

Hos HjulmandKaptain tilbyder vi derfor at orientere dine medarbejdere om ændringerne i ferielovgivningen, og hvis din virksomhed har brug for det, tager vi også en snak med de relevante HR-medarbejdere om ændringerne, håndtering af overgangsordningen og den konkrete betydning for din virksomhed.

Pakkeløsninger

Pakke A
Pakke A indeholder følgende:

  • Individuelt møde om betydningen af de nye ferieregler, herunder den nye ferielovs betydning for din virksomhed samt en drøftelse af, hvordan din virksomhed skal forholde sig til blandt andet ferieafvikling i overgangsperioden, afholdelse af feriefridage, muligheden for at give ferie på forskud mv.
  • Oplæg for dine medarbejdere om indholdet af den nye ferielov og forskellen i forhold til den eksisterende samt en orientering om lovens konkrete betydning for ferieafviklingsreglerne på arbejdspladsen. Oplægget for medarbejderne har en varighed på 1-1½ time inkl. spørgsmål.

Prisen for pakke A er kr. 4.700 ekskl. moms.

Pakke B
Pakke B indeholder følgende:

  • Oplæg for dine medarbejdere om indholdet af den nye ferielov og forskellen i forhold til den eksisterende. Oplægget har en varighed på 1 time inkl. spørgsmål.

Prisen for pakke B er kr. 2.500 ekskl. moms.

Såfremt din virksomhed er placeret i en afstand af mere end 30 km fra et af HjulmandKaptains kontorer i hhv. Aalborg, Frederikshavn, Hjørring eller Aarhus, beregnes der udover pakkeprisen transportomkostninger.

Interesseret i et oplæg om den nye ferielov?

Hvis du er interesseret i en af de nævnte pakker, skal du blot kontakte os og oplyse, hvilken pakke du ønsker. Du vil herefter modtage en mail med forslag om tidspunkt for møde og/eller afholdelse af oplæg - afhængig af hvilken pakke du har valgt.

Har du spørgsmål til indholdet af pakkerne, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os.

Du kan læse mere om den nye ferielov her

Kontakt

Tak for din henvendelse

Vi har sendt dig en kvittering via mail og kontakter dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål vedrørende den nye ferielov?

Vores advokater står klar til at hjælpe

Udfyld felterne, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen.

Se vores persondatapolitik her