Opstår der konflikt om rettighederne til brug af et billede? Så kan vi hjælpe dig

Hvis en person eller virksomhed bruger eller redigerer et billede, du har taget, uden dit samtykke, så krænker de sandsynligvis din ophavsret.

På samme måde skal du som privatperson eller virksomhed have tilladelse, inden du bruger eller redigerer et billede, der er taget af en anden.

 

Har du ikke indhentet forudgående tilladelse, krænker du ophavsretten til billedet.

 

Stå stærkere i rettighedskonflikter med en erfaren specialist

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om ophavsretten til, om et billede er krænket eller ej, kan du kontakte os helt uforpligtende.

 

Vores advokater er specialister i ophavsret, og vi har mangeårig erfaring i at løse sager om ophavsrettigheder for både enkeltpersoner og virksomheder. Det betyder, at vi hurtigt kan hjælpe dig videre med en afklaring af, hvordan du er stillet.

Vi kan hjælpe dig med

 

  • at søge tilladelse til at bruge andres værker
  • at håndhæve din ophavsret
  • at løse sagen, hvis du bliver beskyldt for at have krænket nogens ophavsret
  • at føre din sag, hvis den ender for en domstol

Sådan gør du, hvis nogen bruger dit billede uden tilladelse

Har du opdaget, at nogen bruger dit billede uden dit samtykke? Så kan du kontakte personen eller virksomheden og håndhæve dine rettigheder.

 

Det betyder, at du kan kræve, at de øjeblikkeligt stopper med at bruge billedet, og at du bliver kompenseret økonomisk med en rimelig betaling svarende til det, dit billede kunne have kostet samt en godtgørelse for eventuel ”skadevirkning” på dit billede.

 

Du kan også kontakte os og få HjulmandKaptains advokater til at løse sagen og søge kompensation.

 

Skal vores advokater med speciale i ophavsret hjælpe dig?

HjulmandKaptains advokater er erfarne specialister i ophavsret, og vi ved, hvordan vi bedst muligt hjælper dig i en rettighedskonflikt og sikrer en eventuel kompensation. Kontakt os helt uforpligtende og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få mere viden om ophavsret til billeder

Mangler du advokathjælp?

 

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

 

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen. Se vores persondatapolitik her

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev