Har du en sag om ophavsret? Vores advokater hjælper dig

Bliver dit værk uretmæssigt brugt af andre uden din tilladelse? Eller vil du sikre dig, at du ikke er kommet til at krænke andres ophavsret?

Med specialiseret rådgivning kan du hurtigt afklare, om du står med en ophavsretslig sag eller ej.

 

Selvom du sagtens selv kan tage kontakten og forsøge at løse konflikten, så står du ofte stærkere med en advokat fra HjulmandKaptain, fordi vi kender lovgivningen, har erfaring fra andre sager og kan hjælpe dig hele vejen rundt

 

Tre situationer, hvor du skal være særligt opmærksom på ophavsret

 1. Hvis du selv har skabt et værk, som er blevet kopieret, delt eller brugt uden din tilladelse.
  I den situation kan din ophavsret været krænket, og du kan få vores advokater til at håndhæve dine rettigheder, søge kompensation og evt. føre din erstatningssag.

 2. Hvis du har fået besked om, at du har krænket en andens ophavsret.
  I det tilfælde er vi klar til at hjælpe dig – vi kan både løse sagen udenfor retten, og vi kan føre sagen for dig, hvis den ender for en domstol.

 3. Hvis du som privatperson eller virksomhed bruger andres værker.
  Det gælder f.eks. hvis du udgiver en bog, deler andres billeder eller tekst på sociale medier, overdrager en reklamekampagne eller lancerer en ny designerstol. 

  Her kan du uforvarende komme til at krænke andres ophavsret til f.eks. et billede, tekstuddrag, design eller lignende, hvis du ikke sikrer dig de nødvendige licensaftaler – og dét kan vores specialister i ophavsret hjælpe dig med at opnå.

 

Er du i tvivl? Vores advokater står klar til at hjælpe dig

Skal du have afklaret, om du må bruge et værk i dit eget arbejde? Eller er du i tvivl, om dine rettigheder er blevet krænket af andre?

 

HjulmandKaptain er specialister i immaterialret, og vi har mange års erfaring i at løse sager om brud på ophavsretten for både enkeltpersoner og virksomheder. 

 

Det betyder, at vi hurtigt kan hjælpe dig med en afklaring, uanset om du er ophavsmanden bag et værk, eller du vil bruge en andens værk. Kontakt os helt uforpligtende og hør, hvordan du er stillet. 

Mangler du advokathjælp?

 

Vil du vide mere, eller har du brug for hjælp, så udfyld felterne. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest den følgende hverdag.

 

Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger (f.eks. helbredsoplysninger) eller cpr. nr. i kontaktformularen. Se vores persondatapolitik her

Tilmeld dig
HjulmandKaptains
nyhedsbrev

Få nyheder, invitationer til arrangementer, gode råd og viden om jura inden for de fagområder, der interesserer dig.

 

Tilmeld nyhedsbrev